Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«خسرو صادق نیت» رئیس بیمارستان امام خمینی در مورد شرایط مبتلایان به کرونا در بیمارستان امام خمینی گفت: آمار مراجعان به بیمارستان و همچنین تعداد بیماران بستری در بخش کرونا در این هفته نسبت به اواخر تیر و اوایل مرداد ماه کاهش پیدا کرده است، البته در این دوره نسبت به دور اول شیوع بیماری یعنی اسفند ماه گذشته، بیماران نیازمند به بستری و بدحال بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه میزان مراجعان سرپایی بیمارستان ما نسبت به دو هفته‌ی قبل افت قابل توجه‌ای داشته است، گفت: ورودی بیماران کرونایی به مجتمع بیمارستانی امام خمینی به دو شکل است یک دسته مراجعان سرپایی هستند که خود مراجعه می کنند و گروه دیگر بیمارانی هستند که از بیمارستان‌های دیگر با هماهنگی قبلی ارجاع می‌شوند، از آنجا که تعداد قابل توجهی از بیماران از دیگر بیمارستان‌ها به مجتمع ارجاع می‌شوند، معمولا بیماران نیازمند به بستری و بدحال ما به نسبت مراجعان سرپایی بسیار بیشتر است.

صادق نیت با اشاره به امکانات بیمارستان در این شرایط بیان کرد: در دور اول شیوع کرونا که بیماران بسیاری به بیمارستان امام خمینی مراجعه کردند و گاهی به حدود 800 نفر در روز می‌رسید، با کمک وزارت بهداشت بخش قابل توجهی از نیازهای تجهیزاتی را حل و فصل کردیم، البته امکانات ما در حال حاضر ایده‌آل نیست، اما در حدی که خدمات قابل قبولی را به مردم ارائه دهیم، امکانات داریم و مشکل تخت و دستگاه‌های کمک تنفسی برای مراجعان فعلی در حال حاضر نداریم.

رئیس بیمارستان امام خمینی ادامه داد: در این دوره پرسنل بیمارستان با افزایش شیوع ویروس در جامعه، نسبت به سری قبل بیشتر مبتلا شدند که می‌بایست قرنطینه می‌شدند، بنابراین کار این افراد هم بر دوش بقیه کادر درمان افتاد و لذا فشار کاری بر پرسنل در این دوره به مراتب بیشتر از قبل شده است، اما با وجود اخلاق حرفه‌ای بالا و وجدان کاری ستودنی کادر درمان علی‌رغم همه‌ی کسالت‌ها و نگرانی‌های ابتلای خود و خانواده، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و سعی می‌کنند کیفیت کارشان کاهش پیدا نکند.

وی در مورد این سوال که چه تعداد از کادر درمان تا به حال مبتلا شده اند؟ گفت: تعداد افراد مبتلا در کادر درمان هر روز تغییر می‌کند و افزایش می‌یابد، اما خوشبختانه تا امروز بین کادر درمان کرونا منجر به فوت عزیزی نشده است، هر چند که در حال حاضر چند استاد و پرستار بد حال در بخش مراقبت‌های ویژه داریم که نگران حال آنها هستیم.

صادق نیت تصریح کرد: در این یک ماه و نیم اخیر ابتلای جوانان نسبت به دور قبل بیشتر شده است و همچنین شاهد افزایش تعداد بیماران بدحالی نسبت به دور اول شدیم که به آی سی یو نیاز دارند.

وی در پایان گفت: رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا و قرنطینه کادر درمانی که دچار کرونا می‌شوند، با دقت در این بیمارستان انجام می‌شود، تیم متخصص و توانمندی برای آموزش، اجرا و کنترل داریم و از جمله آنکه کادر درمان در بدو مراجعه به بیمارستان و قبل از شروع کار مورد غربالگری قرار می‌گیرند و اگر فرد مبتلا باشد، بر اساس اصول علمی به قرنطینه ارجاع می‌‌شود، اگر بعد از قرنطینه هم حال عمومی خوبی نداشته باشد، برای استراحت بیشتر امکان آن فراهم است و در این مدت نیز طبق قانون مرخصی استعلاجی عمل می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس بیمارستان امام خمینی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!